Viatges de negocis.
Sense complicacions.

A KAYAK volíem una millor forma de planificar i gestionar els viatges de negocis però només trobàvem eines amb un inventari limitat, interfícies obsoletes, costos ocults i tarifes poc raonables. Nosaltres volíem una eina com KAYAK, fàcil i gratuïta, i per tant la vam crear.

Començar és molt fàcil.

Estalvia temps

Cerquem a les bases de dades de més de 2500 proveïdors en el teu nom. Trobem els millors vols i viatges de la xarxa per planificar el viatge més adient per a tu.

Estalvia

Accedeix a tarifes corporatives per als millors vols i hotels sense subscripció i sense despeses addicionals. Has sentit bé: gratis.

Sense maldecaps

Mantingues totes les teves reserves en un mateix lloc i envia fàcilment els comprovants, fes un seguiment de les despeses, i consulta on i quan viatja el teu equip.

Què pots fer amb KAYAK per a empreses?

Planifica

El millor viatge, dins del pressupost
Cerca a centenars de webs de viatges, troba bones ofertes i planifica el teu viatge a mida. Les cerques tenen en compte si la teva empresa té una política de viatges perquè et sigui fàcil seguir-la. A més, si et cal aprovació, n'hi ha prou amb un clic.

Gestiona

Mantingues totes les teves reserves en un sol lloc.
Crea automàticament itineraris de viatge amb vols, targetes d'embarcament, reserves d'hotel i restaurants. L'app de KAYAK s'encarrega d'organitzar-ho tot i mantenir-te al dia perquè puguis centrar-te en la feina i no en l'organització del viatge.

Informe

Controla les despeses
Organitza i envia fàcilment els comprovants, fes un seguiment de les despeses de viatge i consulta on viatja el teu equip. A més, si utilitzes l'Expensify, KAYAK per a empreses importa automàticament els comprovants i crea informes de despeses dels teus viatges.

Desa

Accedeix a les tarifes corporatives i als descomptes de KAYAK
Gaudeix de tots els descomptes de KAYAK, el motor de cerca de viatges líder del món, i accedeix a tarifes corporatives per a vols i hotels gratuïtament.

Tenim opcions per a tots els gustos

Viatges d'empresa

Més opcions

Selecciona els teus vols i hotels entre els milers de proveïdors de KAYAK.

Planificació senzilla

Crea ràpidament itineraris i desa tot allò que necessitis en un mateix lloc.

Una aplicació premiada

Avança't, rep alertes en temps real i tingues totes les teves reserves a ma.

Gestors de viatges

Compliment de la normativa

Mantingues els viatges dins del pressupost amb polítiques intuïtives i una eina pensada per al teu equip.

Estructura

Simplifica el procés d'aprovació i fes un seguiment dels viatges del teu equip.

Control

Afegeix les polítiques de viatge de l'empresa a les cerques de KAYAK i redueix els costos de viatge.

Per què hauries de formar part de KAYAK per a empreses?

Desenvolupat especialment per a viatges d'empresa.

Tot i cercar per tot arreu, no vam ser capaços de trobar una eina eficaç per planificar i gestionar els nostres viatges de negocis a KAYAK.

Les plataformes disponibles tenien poques opcions i eren poc intuïtives, a més sortien comissions per tot arreu.

Pensàvem que hauria d'haver-hi una opció millor. Com KAYAK, un lloc únic, senzill i gratuït per planificar, gestionar i informar sobre viatges de negocis (i que, alhora, et permet accedir a les millors ofertes).

La nostra plataforma canvia radicalment el concepte de viatges de negocis. Et donem la benvinguda a KAYAK per a empreses.

Començar és molt fàcil.

I, a més, és gratis. Dues coses que agraden a tothom.

Preguntes més freqüents

KAYAK per a empreses és un conjunt de característiques integrades a l'actual lloc web de KAYAK. Un compte et permet fer el següent:
  • Comprova quins resultats compleixen la política de l'empresa
  • Envia al teu gestor els resultats que queden fora de la política per demanar-ne l'aprovació
  • Aprova els viatges a KAYAK.com, per correu electrònic o amb l'Slack si tens permisos d'autorització
  • Accedeix a tarifes corporatives en el futur
A diferència de la majoria de plataformes de viatges de negocis, KAYAK per a empreses no ven bitllets ni processa les reserves. Nosaltres cerquem a diferents aerolínies, agències de viatge i llocs d'hotels per trobar els millors preus i verificar-ne la disponibilitat perquè puguis reservar allà on més et convingui. T'oferim les opcions que necessites per al teu viatge de negocis.
Inicia la sessió amb el teu correu de la feina. KAYAK per a empreses no funciona amb correus personals de @gmail.com o @hotmail.com. Si vols, contacta amb nosaltres a través de la secció d'ajuda de kayak.com i resoldrem els teus dubtes sobre l'accés a aquesta eina.
Si vas reservar el teu viatge al lloc web de KAYAK amb un dels nostres proveïdors, pots visitar Reserves i obtenir informació sobre el servei d'atenció al client disponible les 24 hores. Si vas reservar el teu viatge fora de KAYAK o vas ser redirigit a la pàgina web del proveïdor per finalitzar la reserva, llavors hauràs de posar-te en contacte directament amb el proveïdor. ¿No saps del cert qui és el proveïdor de la teva reserva? Revisa els extractes de la targeta de crèdit per trobar aquesta informació.
Com que cerquem a centenars de webs de viatges alhora, és possible que, de vegades, la informació que rebem d’aquests webs no sigui exacta. Pot ser que el lloc web no hagi actualitzat l'inventari, que t’hagi assignat una ruta equivocada o que una altra persona hagi reservat l’últim seient disponible.
Atès que KAYAK és un motor de cerca i no un proveïdor, no tenim una política de reemborsaments; el proveïdor amb què reservis es farà càrrec de tot. No saps a qui adreçar-te per demanar més informació? Comprova el càrrec que se’t va fer a la targeta de crèdit i/o visita Reserves per trobar-hi més informació sobre el proveïdor amb què vas reservar.