Lloga un vehicle amb cancel·lació gratuïta, cerca'l ara.

Edat del conductor: 26-65
dl. 1/7
dl. 8/7
Què ofereix KAYAK?
Les millors ofertes de cotxes
Consulta les ofertes de les agències de lloguer de més de 70.000 ubicacions.
Transparència de preus
Consulta el cost total per endavant i estalvia't sorpreses.
Reserva amb flexibilitat
Troba cotxes amb cancel·lació gratuïta i neteja a fons.
Opcions sostenibles
Filtra la cerca per trobar fàcilment cotxes híbrids i elèctrics.

Preguntes més freqüents

 • Com s'ho fa KAYAK per trobar preus de lloguer de vehicles tan barats?

  KAYAK compara els preus de lloguer de vehicles de les principals companyies de lloguer, com ara Thrifty, Dollar, Enterprise, Hertz, Payless i altres per ajudar-te a trobar la millor oferta.

 • Com puc trobar les millors ofertes de lloguer de cotxes a KAYAK?

  Quan busques un cotxe de lloguer a https://www.kayak.cat/cars, KAYAK cerca els millors preus a centenars de llocs de viatges en segons i recull les principals ofertes de lloguer de vehicles d'Internet en un mateix lloc. A continuació, pots aplicar diversos filtres a la pàgina de resultats de la cerca per comparar les opcions de tipus de cotxe de lloguer i triar fàcilment la millor oferta del millor proveïdor, sense que KAYAK hi afegeixi cap mena de comissió addicional.

 • Què té d'especial la comparació d'ofertes de lloguer de vehicles de KAYAK?

  Cerques el millor preu? Podem ajudar-te. Pots ordenar els preus del lloguer de cotxes per veure ràpidament l'oferta més econòmica o la més cara. És el teu viatge, tu tries. De vegades, la mateixa oferta de lloguer de cotxe apareix en llocs de proveïdors diferents. Te'ls mostrem tots perquè puguis triar però en destaquem un en funció de la popularitat o dels comentaris dels clients.

 • Quin tipus de vehicle puc llogar a KAYAK?

  A KAYAK trobaràs ofertes per a tot tipus de cotxes de lloguer: petits, mitjans, grans, tot camí, furgonetes, vehicles de luxe, camionetes, descapotables i vehicles comercials.

 • Quina és l'edat mínima per llogar un vehicle?

  L'edat legal mínima per llogar un vehicle depèn de cada país. Als Estats Units i al Canadà, normalment la persona que condueix ha de tenir com a mínim 21 anys. De totes maneres, en alguns estats i províncies l'edat pot baixar fins als 18 anys. A Europa i a l'Àsia, l'edat mínima per conduir varia dels 18 als 21 anys, però algunes agències poden exigir que la persona que condueix tingui com a mínim 25 anys. Recorda que la majoria d'agències afegeixen un recàrrec diari si la persona que condueix encara no ha fet els 25 anys.

 • Puc tornar el vehicle a una altra oficina d'una ubicació diferent?

  Vols recollir un cotxe de lloguer en una ciutat i deixar-lo en una altra? Nosaltres t'ajudem. Fes una cerca a KAYAK, marca l'opció "Oficina diferent" i introdueix els punts de recollida i de devolució del vehicle. La majoria d'agències de lloguer de vehicles cobren un recàrrec per tornar el vehicle en una oficina diferent.

 • Els conductors novells poden llogar un vehicle?

  Les polítiques de conductor/a novell varien en funció de l'agència de lloguer de cotxes. Algunes demanen un permís de conduir amb una antiguitat mínima d'1 any, mentre que d'altres només demanen un permís de conduir vàlid durant tot el període de lloguer. Si ets un/a conductor/a novell, confirma'n les condicions directament amb l'agència de lloguer.

 • Puc llogar un vehicle sense fer servir una targeta de crèdit?

  Llogar un vehicle sense targeta de crèdit no és habitual, però no és impossible. Moltes agències permeten llogar cotxes amb targeta de dèbit a l'aeroport si es presenta una prova del viatge de tornada. Has de saber que l'agència pot comprovar que el teu compte tingui diners i que és probable que et retingui un quantitat com a fiança. Si vols pagar amb targeta de dèbit, t'aconsellem que en consultis les condicions a l'agència de lloguer abans de reservar.

 • Puc creuar fronteres amb un cotxe de lloguer?

  Als Estats Units, normalment pots creuar les fronteres dels diferents estats i creuar la frontera amb el Canadà sense cap problema. De totes maneres, és probable que hagis de pagar una taxa d'assegurança addicional per anar a Mèxic. A Europa passa més o menys el mateix, tot i que probablement hagis de pagar una taxa per passar d'un país a un altre. Si no ho fas, pot ser que l'assegurança del vehicle de lloguer deixi de ser vàlida. A l'Àsia i a l'Àfrica sol ser més difícil creuar fronteres i sovint cal documentació addicional. Informa sempre a l'agència de lloguer del vehicle sobre l'itinerari que tens previst fer.

 • Què és més barat, llogar el cotxe a l'aeroport o en una altra ubicació?

  Normalment, trobaràs millors ofertes si selecciones una agència ubicada fora de l'aeroport. Les agències de lloguer de cotxes de l'aeroport són molt còmodes per recollir el vehicle directament en arribar. Però, com que normalment tenen més demanda, els preus que ofereixen també solen ser més alts. Algunes agències de lloguer situades fora de l'aeroport ofereixen servei de trasllat des de l'aeroport.

Troba cotxes de lloguer barats a KAYAK. Aconsegueix-ne les millors ofertes a les destinacions més populars del món. KAYAK cerca a diverses webs de viatges per ajudar-te a trobar i a reservar el cotxe més adient.

KAYAK també t'ajuda a trobar els hotels i les ofertes de trens i autobusos més adients per a les teves necessitats.