Cerca centenars de paquets de vacances alhora.

Dates exactes
Washington (WAS)
A on?
dt. 16/6
dt. 23/6
Compara altres webs amb KAYAK |
COVID-19
Guia de viatge
Tot el que has de saber per viatjar amb seguretat.
Vull cancel·lar el meu vol
Vols fins a finals de maig
Països de tot el món recomanen no fer cap viatge que no sigui essencial i les companyies aèries estan cancel·lant molts vols fins a finals del mes de maig. Si l'aerolínia ja ha cancel·lat el teu vol o n'ha canviat les dates, probablement tinguis dret a una devolució de l'import o a un cupó de viatge. Pot ser que puguis canviar el teu bitllet sense cost fins i tot si el vol no s'ha cancel·lat.
Els centres de trucades de les aerolínies estan rebent una gran quantitat de trucades, et recomanem que utilitzis les eines d'autoservei en línia que ofereixen. També pots esperar fins a 72 hores abans de la sortida per posar-te en contacte amb l'aerolínia o el lloc de reserves, ja que molts prioritzen les trucades en funció de la data de sortida.
Has oblidat amb qui vas fer la reserva? Trobaràs el nom de l'empresa amb la qual vas fer la reserva a la confirmació de correu electrònic o a l'extracte de la targeta de crèdit.
Vols per al mes de juny i endavant
Et recomanem que t'informis bé. Les recomanacions oficials i les polítiques de les aerolínies canvien dia a dia. Posa't en contacte amb l'aerolínia per obtenir informació actualitzada.
Necessito reservar un vol aviat
Tingues en compte aquesta informació si has de viatjar en el futur:
Viatja amb seguretat
Cuida la teva salut i protegeix els altres rentant-te amb freqüència les mans, quedant-te a casa si no et trobes bé i tapant-te la boca i el nas amb la cara interna del colze en tossir i esternudar.
Mantén-te informat
Seguim de prop la situació del coronavirus (COVID-19) i com afecta els plans de viatge. Cerca avisos de viatge específics per al teu destí i consulta la informació que es va actualitzant per saber quan podràs tornar a viatjar amb seguretat.
Consulta les restriccions d'entrada
Molts països tenen noves restriccions d'entrada a causa de la COVID-19. Abans de reservar, consulta quins són els requisits d'entrada del país que vols visitar. Més informació.
Vull planificar les meves properes vacances
Canvi i cancel·lació flexibles
Moltes aerolínies, cadenes d'hotels i agències de lloguer de cotxes ofereixen més flexibilitat per a les noves reserves. Hem afegit un filtre d'Opció flexible a la pàgina de Vols i un filtre de "Cancel·lació" de franc a les nostres pàgines d'Hotels i de Cotxes per ajudar-te a identificar aquestes opcions.
Explora des de la comoditat de casa teva
Sabem que has començat a somiar en la teva propera aventura, utilitza la nostra eina Explore per descobrir noves destinacions des del sofà de casa i planificar el teu proper viatge. Comença a explorar.

Els membres poden accedir a ofertes sensacionals i estalviar

Registra't per accedir a recomanacions personalitzades i a ofertes exclusives.

Cerca paquets de vacances amb KAYAK. KAYAK cerca a centenars de webs per ajudar-te a trobar les vacances que desitges.

  • Dates exactes
  • ± 3 dies