Avis legal

Aquest lloc està gestionat per:

KAYAK Europe GmbH

Fraumünsterstrasse 16

8001 Zurich

Switzerland

Lloc web: https://www.kayak.cat

Correu electrònic: info@kayak.es

Formulari de contacte Aquí

Si tens cap pregunta o comentari, visita la nostra pàgina d'ajuda.

aquí trobaràs les dades de contacte per a consultes de tipus professional (ex. consultes de propietaris d'hotel, agències, màrqueting o publicitat).

Plataforma de resolució de conflictes en línia de la Comissió de la UE: www.ec.europa.eu/consumers/odr

No participem en cap procediment de resolució de conflictes abans d'una junta arbitral de consum.

Directors executius: Peer Bueller, Daniel Stephen Hafner, Elia San Martin

Número d’identificació d’empresa: CHE-353.781.308 HR

Inscrit en el Registre Mercantil de Zuric, Suïssa

Zuric, Suïssa

Número d’Identificació Fiscal (NIF): CHE-353.781.308 MWST

Aquest text també s'aplica als següents perfils de les xarxes socials:

www.facebook.com/kayak.espana

Informació conforme al Reglament (UE) 2022/2065

En compliment de les nostres obligacions i d'acord amb el que disposa la Llei de Serveis Digitals de la UE, estimem que la mitjana de destinataris mensuals del nostre servei (inclosos KAYAK, momondo, HotelsCombined, SWOODOO, checkfelix, Cheapflights, roomsearch) a la Unió Europea del 2022-08-01 al 2023-01-31 inclòs és de molt per sota dels 45 milions.

Això és només una estimació basada en les dades que tenim en aquest moment i en l'orientació limitada que ens ofereix la Llei de serveis digitals o DSA. Aquesta estimació ha de publicar-se obligatòriament segons la DSA i no pot utilitzar-se amb cap altra finalitat. La metodologia utilitzada per estimar la mitjana de destinataris mensuals segons la definició de la DSA demanen un grau considerable de judici i de disseny, està subjecta a variacions i incerteses estadístiques, i a les limitacions de les dades i altres tipus de limitacions. Aquesta estimació pot revisar-se a l'alça o a la baixa a mesura que perfeccionem el nostre enfocament i en resposta a la publicació de la metodologia per part de la Comissió Europea. Tal com demana la DSA, tenim previst publicar una altra estimació més endavant durant l'any 2023.

A Relacions amb els inversors de Booking Holdings Inc. trobaràs les mètriques d'usuari que considerem rellevants per a la nostra empresa.

* La Llei de serveis digitals (Digital Services Act o DSA en anglès) defineix el terme "destinatari del servei" com a "la persona física o jurídica que fa servir un servei d'intermediació per cercar informació i accedir-hi". En aquest sentit, cal comptabilitzar els usuaris que han vist la informació que ofereix el nostre servei, tot i que no hagin fet cap transacció.

Informació basada en l'article 11 del Reglament (UE) 2019/1150

Podem oferir-te la informació següent pel que fa al funcionament i l'eficàcia del nostre sistema intern de gestió de reclamacions segons el que s'estableix al Reglament (UE) 2019/1150:

Total de reclamacions presentades: 0
Principal tipus de reclamacions: N/D
Mitjana de temps necessari per processar i resoldre les reclamacions: N/D
Resultat de les reclamacions de forma agregada: N/D

Última actualització: febrer de 2023.