El teu viatge comença a KAYAK.

Des de 2004, KAYAK està revolucionant el sector dels viatges. Pel que fa a metacercadors de viatges, nosaltres vam ser els primers.

Actualment, processem mils de milions de cerques de viatges a l’any i ajudem milions de persones de tot el món a prendre les millors decisions de viatge. Amb cada sol·licitud, KAYAK cerca a centenars de webs de viatges per oferir-te tota la informació que necessites per trobar el vol, l’hotel, el cotxe de lloguer o el paquet de vacances perfecte.

Al llarg de més d’una dècada, hem passat de tenir una petita oficina amb 14 empleats a un equip de més de 100 apassionats dels viatges que treballen en 7 marques internacionals: KAYAK, SWOODOO, checkflix, momondo, Cheapflights, Mundi i HotelsCombined. Junts t'ajudem a explorar fàcilment el món.

Des de 2013 som part de Booking Holding, líder mundial en la indústria de viatges en línia.

KAYAK en xifres.

La nostra passió per la informació està present en tot allò que fem. Cadascuna de les persones que formen part de KAYAK sap tot sobre la nostra empresa, incloses les xifres.

7
marques gestionades per KAYAK
60+
llocs web internacionals
Descobreix-los aquí
1000+
empleats
(incloent-hi els nostres companys peluts)
26
Oficines internacionals
Més de 20
idiomes

T’interessa treballar a KAYAK?

Hallo.

Recorda: com a cercador de viatges, KAYAK no ven bitllets ni processa reserves. Nosaltres només ens assegurem que trobes la informació que necessites per reservar el teu viatge i sortir a explorar el món.