Troba les millors tarifes

Set consells per trobar el PMBP (preu més baix possible)

Planifica el teu viatge amb temps. Com més s'apropi el dia de sortir de viatge, més pujarà el preu. Per què? Perquè fa un temps un grup de nois i noies molts espavilats que treballaven per a una aerolínia es van adonar que la gent que viatja en classe Business acostuma a planejar les reunions a última hora i té menys flexibilitat. Si t'organitzes bé, pots treure partit d'aquesta situació. Per trobar els millors preus, cerca un viatge a KAYAK i tramita'n la reserva 21 dies o més abans de la sortida; el segon millor preu sol trobar-se 14 dies o més abans de la sortida. Encara ets aquí? Què esperes?

Tria el dia de la setmana Si tens flexibilitat a l'hora de viatjar i pots escollir un dia de la setmana qualsevol, et beneficiaràs d'una baixada de preu important. Així que la pròxima vegada que facis una cerca a KAYAK, recorda de seleccionar l'opció de dates flexibles. Veuràs que normalment és més barat volar els dissabtes (tot i que no tant si el vol és internacional). Així mateix, viatjar entre setmana (dimarts o dimecres) és més barat que fer-ho els dilluns o els dijous/divendres: a la gent de negocis els agrada molt viatjar els dilluns al matí i tornar els dijous (així i tot pagues com si fos un divendres, però aquesta és una altra història).

Com tot a la vida, es tracta sempre d'escollir el moment adequat. La clau per trobar el preu més baix és volar quan no ho fa ningú. Els “temps morts” varien segons l'itinerari (la primera hora del matí i l'última del dia són bones hores per anar de vacances; el migdia normalment és millor per als viatges de negocis). Selecciona l'opció “Qualsevol” i fes servir els filtres per restringir la cerca i trobar el millor preu.

Evita viatjar en temporada alta. Això ja et sona, oi? No viatgis quan tothom ho fa. Vés de vacances al juny o al setembre, per exemple. Trobaràs vols més barats i t'estalviaràs moltes cues. Una altra bona idea és viatjar el dia de Nadal quan tothom ja és a casa (a més, els auxiliars de vol són molt més agradables).

Poder escollir sempre ha estat un avantatge. Quan les aerolínies de baix cost com EasyJet van simplificar la seva estructura de preus per poder oferir bitllets més barats i més freqüents, la resta de companyies no va trigar gens a començar a fer el mateix. Tanmateix, no totes les estructures de preus de totes les companyies funcionen de la mateixa manera. Aquesta és la raó per la qual comparem tantes aerolínies de centenars de llocs web diferents i així aconseguim el millor preu. Es podria dir que tenim un do per trobar els preus més barats.

Ubicació, ubicació i ubicació. Moltes aerolínies de baix cost volen a aeroports alternatius (com a Milà-Bèrgam en lloc de Milà-Malpensa o a Stansted en lloc de Londres-Heathrow) i així poden estalviar-se diners en les taxes de l'aeroport. Aquest estalvi es veu reflectit en el preu final. També podràs beneficiar-te de més tranquil·litat, de cotxes de lloguer més barats i de menys gent a les cafeteries de l'aeroport. Si fas la cerca amb KAYAK et podrem mostrar automàticament els preus per als aeroports propers a la destinació que has triat.

I el més important de tot... cerca a KAYAK abans de reservar.