Et donem la benvinguda.

Anem per feina.
Desitges fer créixer el teu negoci amb el motor de cerca de viatges líder al món?
Tant si ets el propietari d’un hotel, d’un lloguer de vacances com d’un altre tipus d’establiment, KAYAK és aquí per treballar amb tu. Connecta’t a un dels nostres motors de reserva associats per mostrar els preus i la disponibilitat.
Com començar
Analitza els resultats
Consulta la popularitat dels teus establiments per optimitzar la teva presència a KAYAK.
Lloguers vacacionals
Per tal que el teu llistat es mostri amb els preus i la disponibilitat al web de KAYAK, el teu establiment ha de poder reservar-se a través d’alguna agència en línia (com Booking.com) o d’un motor de reserves (com WIHP o Travelclick). Si és possible reservar el teu llistat a través d’algun proveïdor associat amb KAYAK, aleshores recuperarem i mostrarem les tarifes per al teu lloguer de vacances.
Mostra el teu establiment amb els preus i la disponibilitat
Per mostrar els preus i la disponibilitat en temps real i permetre que els usuaris facin reserves en línia, el teu establiment ha d’estar connectat a KAYAK per mitjà d’una interfície tecnològica. Aquests dispositius anomenats «motors de reserva» sincronitzen les teves dades amb KAYAK.
Si el teu establiment ja apareix a la pàgina de resultats d’algun dels nostres proveïdors, apareixerà automàticament a KAYAK.
Si desitges suprimir les fotos que ha proporcionat algun dels nostres proveïdors, si has identificat algun problema o vols fer-nos algun suggeriment, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.