Com enllaçar els viatges al teu calendari

Canal de continguts de viatge vs. arxiu

Si fas servir un programa que permet afegir calendaris (els veuràs més avall), segurament també fas servir un canal de continguts. Un canal de calendari s'actualitza automàticament, mentre que un arxiu de calendari (.ics) és estàtic i, per tant, hauràs de descarregar-lo de nou si desitges editar-lo o afegir-hi informació nova sobre el teu viatge.

Tria un programa per afegir un calendari de viatge...

Com afegir un canal de calendari al Google Calendar

1. Copia un dels enllaços de canals de continguts de calendaris que trobaràs al final de la pàgina de configuració de Viatges.
  2. En una altra finestra o pestanya del teu navegador, obre el Google Calendar.
  3. Fes clic a la fletxa que apunta cap avall a la dreta d'on diu "Altres calendaris", a la part esquerra de la pàgina.
  4. Fes clic a "Afegeix per URL" que veuràs al menú.
  5. Enganxa l'enllaç que has copiat al pas "1a." al quadre.
  6. Fes clic al botó "Afegeix calendari".
  7. Nota: fes clic al calendari que acabes d'afegir per mostrar-lo.

Com afegir un canal de calendari a l'MS Outlook 2007

1. Copia un dels enllaços de canals de calendaris que trobaràs al final de la pàgina de configuració de Viatges.
  2. Obre l'MS Outlook 2007.
  3. Fes clic al menú "Configuració" i selecciona "Preferències del compte".
  4. Fes clic a la pestanya "Calendaris d'Internet" del quadre de diàleg "Preferències del compte".
  5. Fes clic al botó "Nou".
  6. Enganxa l'enllaç que has copiat al pas "1b." on hi ha l'espai.
  7. Dona un nom al teu calendari on hi ha les "Opcions de subscripció".
  8. El teu calendari es mostrarà a l'esquerra, a l'apartat "Altres calendaris".
  9. Nota: per afegir el teu calendari, fes clic a la fletxa de la pestanya de calendari d'un viatge nou.

Com afegir un canal de calendari a l'Apple iCal

1. Copia un dels enllaços de canals de calendaris que trobaràs al final de la pàgina de configuració de Viatges.
  2. Obre l'iCal d'Apple.
  3. Tria "Subscriure's" al menú "Calendari".
  4. Enganxa l'enllaç que has copiat al pas "1c." al quadre "URL del calendari".
  5. Fes clic al botó "Subscriure’s".
  6. Modifica'n la informació al quadre de diàleg que apareixerà a continuació.
  7. El teu calendari apareixerà a l'esquerra, a sota de "Subscripcions".

Com afegir un canal de calendari a l'iPhone d'Apple

1. Copia un dels enllaços dels canals de calendaris que trobaràs al final de la pàgina de configuració de Viatges.
  2. Enganxa l'enllaç que has copiat al pas "1d." en un correu electrònic.
  3. Envia't el correu electrònic a l'iPhone
  4. Obre el correu electrònic a l'iPhone.
  5. Amb l'iPhone, fes clic a l'enllaç del correu.
  6. Fes clic al botó "Subscriure’s" del quadre de diàleg que apareix.
  7. Fes clic al botó "Mostra esdeveniments" per anar al canal de calendaris o fes clic a "Finalitza".

Com exportar i importar un arxiu .ICS a l'MS Outlook 2003

1. Fes clic a l'enllaç "Afegeix al calendari" de la part superior dreta de la pàgina de detalls del viatge.
  2. Fes clic a l'enllaç "Exportar-ho a format .ICS".
  3. En finalitzar, desa l'arxiu en lloc d'obrir-lo.
  4. Nota: en obrir o fer doble clic a sobre de l'arxiu .ics es crearà un calendari nou o s'afegirà el primer esdeveniment del teu viatge al calendari (segons la versió d'Outlook que tinguis). Per obtenir millors resultats, importa l'arxiu .ics. Segueix llegint per saber-ne més.

5. Obre l'MS Outlook i escull
  6. "Importa i exporta" del menú Arxiu.
  7. Escull l'opció per importar un arxiu iCalendar al quadre emergent.
  8. Ves a l’arxiu que has desat al pas "3e." i selecciona'l.
  9. Fes clic al botó "Importa" per afegir les dades al teu calendari existent.

Compatible amb URL d'iCal

Consulta les seccions iCal d'Apple o MS Outlook 2007 anteriors.

compatible amb arxius .ics

Consulta la secció MS Outlook 2003 anterior.

Els vols internacionals més populars.

Vols, hotels, cotxes de lloguer i ofertes de viatge al millor preu:

KAYAK cerca a centenars de webs de viatges en segons i troba les millors ofertes de vols, hotels econòmics, vacances i cotxes de lloguer.

No és el que estàs buscant? Troba milers d'opcions d'altres hotels, vols, cotxes de lloguer i ofertes de paquets amb KAYAK.