Com fer servir Viatges

Et donem la benvinguda a Viatges, l'eina de KAYAK que et permet accedir als teus viatges des de casa, des de l'oficina o sobre la marxa des d'on tu vulguis.

  • Reenvia les confirmacions de reserva des del correu electrònic a trips@kayak.cat i crearem un itinerari de viatge per a tu. Si encara no tens un compte de KAYAK associat amb aquest correu electrònic, te'n crearem un i t'enviarem un correu electrònic de confirmació a aquesta adreça. Només cal que facis clic a "Confirma" i ja ho tenim!

    Per poder veure els teus viatges fes clic a <i>Viatges</i> a la part superior dreta de cada pàgina a la versió web de KAYAK. A la versió per a dispositius mòbils, Viatges és una de les opcions que trobaràs a l'inici juntament amb Vols, Hotels, etc.

    Si tens més d'una adreça electrònica des d'on desitges reenviar confirmacions de reserva, llavors afegeix-les com a "remitents" a la secció “Rebuts de reserva” a la pàgina de Configuració de Viatges.

    Trips no admet rebuts de reserva que hagin estat enviats des del web del proveïdor. Els rebuts de les reserves han d'haver estat reenviats per tu des de la teva adreça electrònica.

  • Tens un smartphone? Descarrega l’app mòbil de KAYAK per poder tenir accés als teus itineraris de viatge des de qualsevol lloc. Quan l'hagis descarregat, assegura't de visitar la pàgina de Configuració de Viatges i d'afegir el teu número de telèfon per poder rebre missatges SMS amb alertes sobre l’estat del vol.

    Els correus electrònics amb alertes sobre l'estat del vol vol s'envien automàticament a l'adreça electrònica associada al compte de KAYAK. Les alertes de vols poden desactivar-se des de la pestanya "Itinerari" a la pàgina del viatge. Els viatges amb alertes de vols activades es mostren amb el botó lliscant activat. KAYAK envia alertes en els casos següents: recordatori per a la facturació 24 hores abans del vol, recordatori tres hores abans del vol, retards o cancel·lacions, canvis de la porta d'embarcament o la terminal, informació sobre connexions, arribades a temps i informació sobre la recollida de l'equipatge.

  • Comparteix els viatges amb altres persones. Per defecte, només tu pots veure els teus viatges. Ningú no pot accedir-hi llevat que tingui l'enllaç corresponent.

    Si estàs planificant un viatge amb algú o si has de visitar alguna persona que necessita saber els detalls del teu viatge, pots permetre-li l'accés únicament a aquest viatge. Per a això, fes clic a “compartir aquest viatge“ a la part superior del viatge. Quan comparteixes un viatge amb algú, pots decidir si li dónes permís per editar-lo o no. Donar accés a algú perquè pugui editar un viatge és una forma de planificar-lo de manera col·laborativa quan hi ha implicades diverses persones.

    Si hi ha algú amb qui vulguis compartir tots els teus viatges, afegeix el seu correu electrònic a la secció que porta per nom “Comparteix els viatges nous amb...” a la pàgina de Configuració de Viatges. Pots escollir si li dónes accés o no perquè pugui editar els teus itineraris.

  • Afegeix els teus viatges al calendari. Des de la pàgina de Configuració de Viatges, copia l'enllaç al canal de continguts del teu calendari i segueix les instruccions sobre com afegir l'enllaç a l'aplicació del calendari.

Preguntes freqüents de Viatges
Necessites més ajuda?